Positief Pakwerk

UNIEK IN AMSTERDAM EN OMSTREKEN!

Wat is Positief Pakwerk?

Bij pakwerk moet je hond de 'boef' opsporen, aanblaffen en bijten. In de praktijk wordt niet een boef maar een pakwerker opgespoord, aangeblaft en door de hond begeleid terwijl de pakwerker zich lopend verplaatst. Probeert de pakwerker te ontsnappen, dan grijpt de hond in.

Wat kunnen wij bieden?

(NIEUW BIJ R&M Dogtraining uw hondenschool)

Pakwerk ook wel verdedigingswerk of positief bijten genoemd is eigenlijk altijd een individueel onderdeel. Wel proberen wij altijd op een dagdeel met meerdere honden deze oefening om de beurt te doen. Waarbij u zelf uw eigen hond kan begeleiden maar ook mee kan kijken en luisteren tijdens de training van andere wat ook erg leerzaam kan zijn.

 

Uiteraard begeleiden wij u en de hond stap voor stap tijdens de sessie positief bijtwerk en zal er altijd een duidelijke communicatie zijn tussen de begeleider, u en de pakwerker.

 

We leren de hond op een vriendelijke manier gehoorzaam te zijn en blijven in een hogere drift. Ook concentratie, geduld en focus is erg belangrijk. Daardoor is deze training voor een hond erg intensief, zeker voor honden met veel energie is dit bij uitstek een heel goed en vooral leuk onderdeel.

 

Wij leren het de hond op een vriendelijke manier, vanuit spel. Hierdoor zal de hond het ‘pakwerk’ ook niet zomaar thuis of in een andere situatie toepassen.

Positief Pakwerk is geschikt voor alle hondenrassen.

 

Waarom bij R & M Dogtraining?

Wij hebben jaren ervaring in de hondensport, pakwerk is zelfs ons favoriete onderdeel! Dat doen we graag en daar zijn we goed in. In combinatie met onze professionele houding, instelling en oog voor detail proberen wij voor u en de hond dan ook te gaan voor een high-end training en overweldigende ervaring.

Beschikbaarheid:

We plannen een positief pakwerk / positief bijtwerk avond of workshop in bij minimaal 4 aanmeldingen. Bij voorkeur op een dinsdag of vrijdag avond. (Geef bij het aanmelden altijd even uw voorkeur aan).

Een privé sessie duurt ca. 45 minuten,  dit is sterk afhankelijk van het uithoudingsvermogen van de hond.

Prijzen:

Losse sessie        : € 50,-  (in groepsverband)

5 sessies              : € 250,- (in groepsverband

Losse sessie        : € 85,-   (privé les)

 

Workshop van 3 uur inclusief demonstratie, theorie en praktijkles € 125,- per persoon. (deelname met 1 hond)

(voor groepen/ scholen neem contact op)

 

Alle prijzen zijn incl. koffie, thee en water.

(Frisdrank is tegen betaling ook verkrijgbaar)

Bij het bestellen hoeft u nog niet te betalen, wij nemen contact met u op over de trainingsdagen, tijden en wat uw voorkeur heeft. Als alles besproken en akkoord is wordt uw bestelling pas omgezet in een opdracht waar we beide blij mee zijn! Hoe mooi is dat!?

Inschrijfformulier.pdf
PDF – 151,0 KB 12 downloads

Positief pakwerk, de meest unieke ervaring in Amsterdam & omstreken! R&M Dogtraining uw hondenschool!

Positief pakwerk, de meest unieke ervaring in Amsterdam & omstreken! R&M Dogtraining uw hondenschool!

Positief pakwerk, de meest unieke ervaring in Amsterdam & omstreken! R&M Dogtraining uw hondenschool!